Teach Kids barjak

Dobrodošli na stranicu Teach Kids!
Besplatne biblijske lekcije koje sadrže istine i primene za decu

učiteljicaInformacije o ovoj stranici
Stranica Teach Kids – Podučavaj decu, pruža mogućnost za preuzimanje biblijskih lekcija, biografski lekcija i priručnika za obuku u izdanju Dečije misije – DM (na Engleskom: Child Evangelism Fellowship – CEF), sa ciljem da vam pomogne u podučavanju dece. Ovi materijali su vam na raspolaganju na engleskom jeziku, kao i na nekoliko evropskih jezika. Da biste videli da li postoje materijali na vašem jeziku, kliknite na „Jezički Prekidač“. Naš cilj je da pomognemo učiteljima u Evropi, pošto je ime našeg domena: TeachKids.eu
Snalaženje na našoj stranici je jednostavno: upotrebom menija na vrhu i klikom na kategoriju koju tražite. Preuzimanjem materijala sa ove stranice, prihvatate odgovornosti i obaveze koje proizilaze iz autorskih prava. Molimo vas da pročitate tekst koji se odnosi na autorska prava, pre nego preuzmete neki od materijala.
Trenutno su u ponudi tekstovi i vizuelna sredstva za neke od tekstova besplatno. Ako želite da naručite vizuelna sredstva koja idu uz tekstove, kliknite na „Kontakti“ za kontakt sa DM u vašoj zemlji.
Redovno posećujte našu stranicu iz razloga što ćemo dodavati nove materijale. Ako imate komentare, predloge ili pitanja u vezi stranice, molimo vas, da nam se obratite preko imejl adrese koja se nalazi na dnu ove stranice. Biće nam drago da čujemo vaše mišljenje!

Autorska prava
Svi materijali na stranici TeachKids.eu su zaštićeni.
Sve materijale sa ove stranice možete da koristite lično, za službu, za neprofitnu i nekomercijalnu upotrebu. Ovi materijali su besplatni i namenjeni su za podučavanje i proučavanje. Ovi materijali se, bez obzira u kojem su formatu, ne smeju prodavati ni pod kojim uslovima. Za ove materijale nije moguće izvršiti nikakvu naplatu, uključujući poštarinu ili cenu za pakovanje. Ni jedan materijal sa TeachKids.eu internet stranice se ne može koristiti za prikupljanje donacija.
Na svakom materijalu potpuna zabeleška o autorskim pravima mora da ostane u celosti.
Za slobodnu distribuciju više od deset primeraka bilo kojeg materijala, potrebno ja da distributer traži dozvolu od Teach Kids. Molimo da nam vaš zahtev uputite imejlom.
Ne odobravamo da stavite Teach Kids kao link na druge internet stranice ili da stavite direktni link za preuzimanje naših materijala. Ako želite da na vašoj stranici postavite link za naslovnu stranicu Teach Kids.eu molimo vas da nam se javite imejlom.


CEF logo